Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter

THINPREP PAP TEST

Το ThinPrep είναι μια έγκυρη και τεχνολογικά εξελιγμένη μέθοδος, πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Αποτελεί εξέλιξη του κλασσικού Τεστ Παπανικολάου. Είναι πιο ακριβές από το κλασικό Παπ Τεστ γιατί μπορεί να εντοπίσει περισσότερες βλάβες και αλλοιώσεις που σχετίζονται με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ή προκαρκινωματώδεις αλλοιώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

HPV TEST

Ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), είναι εξαιρετικά κοινός. Υπάρχουν περισσότεροι από 100 υπότυποι του ιού, αλλά μόνον κάποιοι από αυτούς μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Έως και το 80% των γυναικών θα μολυνθούν από τον HPV έως την ηλικία των 50 ετών. Οι περισσότεροι τύποι του ιού δεν είναι επικίνδυνοι και συνήθως υπερισχύει η άμυνά μας (ανοσοποιητικό σύστημα), η οποία καταστέλλει τη λοίμωξη από τον ιό μέσα σε μια διετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

QUICKCHECK FFN

Το QuikCheck fFN βοηθά στην εκτίμηση του κινδύνου πρόωρου τοκετού σε εγκυμονούσες, ανεξάρτητα με το αν παρουσιάζουν συμπτώματα.
Η δράση του fFN στηρίζεται στη χρήση μονοκλωνικού αντισώματος, το οποίο αναγνωρίζει τη συγκέντρωση εμβρυϊκής φιμπρονεκτίνης (γλυκοπρωτεΐνη που εκκρίνεται από τους εμβρυϊκούς υμένες και βοηθά στην ασφαλή προσκόλληση του πλακούντα στη μήτρα) στις κολποτραχηλικές εκκρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CLART STI (Sexually Transmitted Infections)

To CLART STI είναι μία μέθοδος μοριακής βιολογίας που ανιχνεύει μικροοργανισμoύς, όπως ιούς, βακτήρια, μύκητες και παράσιτα που σχετίζονται με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο υψηλής ευαισθησίας και ειδικότητας για τους παθογόνους οργανισμούς στόχους. Ανιχνεύει λοιμώξεις ακόμα και σε ασυμπτωματικούς ασθενείς. Υπάρχει η δυνατότητα ανίχνευσης πολλαπλών λοιμώξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ