Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter

THINPREP PAP TEST

Με πίστη  στην εταιρική μας φιλοσοφία, για αναζήτηση και προώθηση καινοτόμων προϊόντων που εκπροσωπούν το μέλλον της διάγνωσης στην ιατρική και αναπτύσσοντας, από το 1998, σταθερή συνεργασία με την Hologic Inc. κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνολογιών στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας παγκοσμίως, διανέμουμε  στην Ελλάδα το καινοτόμο διαγνωστικό τεστ για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Το ThinPrep Pap Test  είναι  μια έγκυρη και τεχνολογικά εξελιγμένη μέθοδος, πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του τράχηλου της μήτρας.

Αποτελεί  εξέλιξη του κλασσικού Τεστ Παπανικολάου. Είναι πιο ακριβές από το κλασικό Παπ Τεστ γιατί μπορεί να εντοπίσει περισσότερες βλάβες και αλλοιώσεις που σχετίζονται με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ή προκαρκινωματώδεις αλλοιώσεις 1.

Το ThinPrep Pap Test εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ το 1996 και υπήρξε το πρώτο Τεστ Κυτταρολογίας Υγρής Φάσης (Liquid Based Cytology).
Το ThinPrep Pap Test, από την εισαγωγή του, το 1996 και μετά συνετέλεσε στη μείωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας κατά 30% 1.

thinprep


Βιβλιογραφία: 1  Surveillance, Epidemiology, and End Results (SEER) Program. SEER Database: Incidence – SEER 9 Regs Public-Use, Nov. 2004 Sub (1973-2002), National Cancer Institute, DCCPS, Surveillance Research Program, Cancer Statistics Branch, released April 2005, based on November 2004 submission.


― Αποκλειστική μέθοδος γυναικολογικού ελέγχου στα μεγαλύτερα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα.

Απο το 2015 σε συνεργασία με την Generali Hellas, το Thin Prep αποτελεί αποκλειστική μέθοδο για την πραγματοποίηση γυναικολογικών εξετάσεων, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο διάγνωσης στα μεγαλύτερα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα της Ελλάδας.

 

thinprep-pap-test-1

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ThinPrep

www.womanshealth.gr


LP

LET’S PAP: Η πρώτη Ελληνική εφαρμογή για την υγειά της γυναίκας.

Το «Let’s ΠΑΠ» δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια σειρά διαδραστικών μαθημάτων και quiz που ενημερώνουν για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV. Στο «Let’s ΠΑΠ» application κάθε γυναίκα μπορεί να καταγράψει τον κύκλο της και η εφαρμογή θα την ενημερώνει για την αναμενόμενη ημερομηνία της επόμενης περιόδου και τις ημέρες ωορρηξίας. Επίσης, από το ημερολόγιο της εφαρμογής δίνεται η δυνατότητα σημείωσης της κατάσταση κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών (ροή αίματος, πόνος και διάθεση), ενώ το «Let’s ΠΑΠ» με τη σειρά του θα προτείνει συμβουλές διατροφής που σχετίζονται με την κατάσταση και θα ανακουφήσουν. Το «Let’s ΠΑΠ» υπενθυμίζει με σχετικό reminder τα ραντεβού με τους γιατρούς. Τέλος, από τη Βιβλιοθήκη του «Let’s ΠΑΠ» που θα ανανεώνεται συνεχώς, θα μπορούν να ενημερώνονται για μια σειρά θεμάτων όπως η διατροφή και η άσκηση από επαγγελματίες του χώρου.

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ