Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter
ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Με κυρίαρχη αξία την προαγωγή της υγείας και την υποστήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, βρισκόμαστε στο πλευρό των ασθενών του Ξενώνα της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» στηρίζοντας την πρότυπη Mονάδα φιλοξενίας πασχόντων με καρκίνο. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η ΓΑΛΙΛΑΙΑ θα αποτελέσει το έναυσμα για τη δημιουργία πολλών άλλων Μονάδων Ανακουφιστικής Φροντίδας, σε όλη την Ελλάδα.

ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑ


H AENORASIS συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Φέτος, ο 9ος αγώνας δρόμου και περιπάτου τoυ Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ενώ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα είναι ημέρα αφιερωμένη στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας και θα πραγματοποιηθούν πολυποίκιλες διαδραστικές ενέργειες για το κοινό.

Η AENORASIS στηρίζει κάθε ανάλογη προσπάθεια που αφορά την υγεία και στο πλαίσιο αυτό φέτος αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του 9ου Greece Race for the Cure®.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της AENORASIS στο Ζάππειο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο application «Let’s ΠΑΠ», που δημιουργήθηκε με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) . Το «Let’s ΠΑΠ» είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας. Το Let’s ΠΑΠ App, ενημερώνει με απλό και διαδραστικό τρόπο τη σύγχρονη γυναίκα για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην καταπολέμηση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

H AENORASIS συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Άλμα Ζωής


NO FINISH LINE

Από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, «γράψαμε» 300 χιλιόμετρα, τρέχοντας στο No Finish Line Athens 2017 και είμαστε περήφανοι.
Με αυτόν τον τρόπο βοηθήσαμε και εμείς στην υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Κάθε βήμα μετράει!

AenorasisNofinishLine


GREECE RACE FOR THE CURE

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 δώσαμε δυναμικά το παρόν στον αγώνα ζωής κατά του καρκίνου του μαστού που διοργανώθηκε και ξεκίνησε από το Ζάππειο. 
Στον αγώνα Greece Race for the Cure έλαβαν μέρος εθελοντικά τόσο το προσωπικό όσο και οι οικογένειές τους.

Aenorasis GreeceRace4theCure


Τράπεζα Αίματος Aenorasis

Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας, διοργανώνουμε  Εθελοντική Αιμοδοσία σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ έχουμε δημιουργήσει και τράπεζα αίματος για τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού μας και των οικογενειών τους.

 

etairiki-koinoniki-efthini-koinonia


Υποστήριξη του Κοινωνικού Σωματείου Help Βοήθεια για το Παιδί & τον Έφηβο

Με την άμεση ανταπόκριση και σημαντική υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της Aenorasis, συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός παιδικών και εφηβικών ρούχων και υποδημάτων για την υποστήριξη του έργου, του κοινωνικού σωματείου Help.

Σε συνεργασία με την εταιρεία παιχνιδιών Μουστάκας και τον εκπαιδευτικό όμιλο Οικονομοτεχνική αποστείλαμε γραφική ύλη στο κοινωνικό σωματείο Help.

Με την ενεργή συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας, πέτυχαμε  την κάλυψη μεγάλου μέρους των αναγκών ρουχισμού και γραφικής ύλης  του σωματείου για το 2016.

 

etairiki-koinoniki-efthini-koinonia1


Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας

etairiki-koinoniki-efthini-anthropino-dynamiko2Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τα  θέματα που αφορούν  την  Οδική Ασφάλεια, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, υλοποιήσαμε Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας για τους οδηγούς εταιρικών αυτοκίνητων της Aenorasis.

Η ημερίδα υλοποιήθηκε με επιτυχία σε δύο βασικές ενότητες:

Α. Προβολή Εκπαιδευτικών / Ενημερωτικών videos από τους εισηγητές του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
Β. Βιωματική εκπαίδευση με τη χρήση προσομοιωτών και διαδραστικών δραστηριοτήτων :

  • Χρήση ειδικού εκπαιδευτικού προσομοιωτή οδήγησης
  • Προσομοίωση ανατροπής αυτοκινήτου
  • Προσομοίωση πρόσκρουσης με ζώνη ασφαλείας
  • Συσκευή ακριβούς υπολογισμού χρόνων αντίδρασης και αποστάσεων ακινητοποίησης για κάθε οδηγό σε διαφορετικές συνθήκες
  • Ζυγαριά συσχέτισης βάρους – ταχύτητας κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης
  • Χρήση Γυαλιών προσομοίωσης μέθης
  • Δραστηριότητες που οδηγούν στην απόσπαση της προσοχής