Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter

Το “Let’s ΠΑΠ” app διακρίθηκε στα Mobile Excellence Awards 2018


Ακόμη μία σημαντική διάκριση για την πρώτη ελληνική εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, Lets ΠΑΠ”

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

To Lets ΠΑΠ” application, η πρώτη Ελληνική Εφαρμογή για την Υγεία της γυναίκας, κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό του θεσμού Mobile Excellence Awards 2018 στην κατηγορία «Health / Fitness / Nutrition». Το Lets ΠΑΠ” είναι ένα δωρεάν application που έχει δημιουργηθεί από την Ελληνική φαρμακευτική εταιρία AENORASIS, με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) με στόχο την ενημέρωση του γυναικείου κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Κωνσταντίνος Ψυχούλης, Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας της AENORASIS: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την κριτική επιτροπή αλλά και κάθε γυναίκα ξεχωριστά για αυτή τη σημαντική διάκριση.

Το “Let’s ΠΑΠ”, η πρώτη Ελληνική Εφαρμογή για την Υγεία της γυναίκας, δημιουργήθηκε με έναν ξεκάθαρο στόχο: την ενημέρωση του γυναικείου κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η AENORASIS, με την επιστημονική στήριξη της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών Παθολογίας Τραχήλου (HeCPA Group) επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη γυναικά με έναν διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας μια δωρεάν εφαρμογή που ενημερώνει, συμβουλεύει και αποσκοπεί να γίνει ένα εργαλείο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για κάθε γυναίκα.

Το γυναικείο κοινό έχει αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε μας ενέργεια ενώ, κοινωνικοί και θεσμικοί φορείς  υποστηρίζουν θερμά τις δράσεις ενημέρωσής που πραγματοποιούμε, αναγνωρίζοντας την καινοτομία και το διαφορετικό τρόπο προσέγγισης που επιχειρούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του “Let’s ΠΑΠ”, που από την πρώτη στιγμή εργάζεται με πάθος και ενθουσιασμό, συμβάλλοντας καταλυτικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Στο πλαίσιο της συνεχής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του τράχηλου της μήτρας, το “Let’s ΠΑΠ” θα βρίσκεται σε κοινό booth με το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας, αυτήν την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, στον αγώνα δρόμου Under Armour Run Kifisia City Challenge, που περιλαμβάνει αγώνες Ημιμαραθώνιου 10 και 5 χλμ και θα διεξαχθεί στην Κηφισιά.

Λίγα λόγια για το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ»:

Το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ», είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας και απευθύνεται σε ογκολογικούς ασθενείς. Ιδρύθηκε με κύρια επιδίωξη να μετέχει ενεργά & να συμβάλλει στην κοινωνική, ψυχολογική, συναισθηματική, πνευματική και ιατρική υποστήριξη των ασθενών & των οικογενειών τους, μέσα από την ενημέρωση, την γνώση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου πληθυσμού.

Photo Gallery