Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter

Η AENORASIS στηρίζει το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power


Η AENORASIS υποστήριξε το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών – Patients in Power που διοργανώθηκε από το Health Daily, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, με τον Υπουργό Υγείας κύριο Ανδρέα Ξανθό να χαιρετίζει την Εναρκτήρια Ομιλία του Συνεδρίου.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ασθενών αποτελεί μια πλατφόρμα διάδρασης μεταξύ των ασθενών, των εκπροσώπων των φορέων και Οργανισμών υγείας, της Πολιτείας και των άλλων επαγγελματιών Υγείας, οι οποίοι μέσα από τη συμμετοχή τους στα πάνελ συζήτησης στοχεύουν στη χάραξη πολιτικών για τη διαμόρφωση ενός πραγματικά ασθενοκεντρικού συστήματος Υγείας.

Ο στόχος του Συνεδρίου είναι η ενδυνάμωση και κατάρτιση των ασθενών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τις πολιτικές υγείας και διδάσκοντας τις απαραίτητες δεξιότητες για να ζει κάποιος με μια χρόνια ή σπάνια ασθένεια και τις επιπτώσεις της, αλλά και πως να κινηθεί στο πολύπλοκο σύστημα υγείας.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις Ενότητες-ομιλίες με τα ακόλουθα κεντρικά θέματα : Τα μεγάλα προβλήματα των Ασθενών σήμερα, Οι Ασθενείς της Περιφέρειας στο Επίκεντρο: Ειδικά Θέματα του ΕΣΥ εκτός Αθηνών, Η Οργανωμένη Φωνή των Ασθενών, Βελτιώνοντας τη Σχέση Ιατρού – Ασθενή -Νοσηλευτή στο Σύστημα Υγείας.

Photo Gallery