Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter

Great Place to Work: Σημαντική διάκριση της AENORASIS


Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS πέτυχε μια σημαντική διάκριση στην έρευνα BEST WORKPLACES 2017.
Ειδικότερα, στην πρώτη της συμμετοχή, η AENORASIS κατετάγη μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα από τον καθιερωμένο θεσμό Great Place to Work® Hellas στην Κατηγορία Β (50-250 εργαζόμενοι).

Η έρευνα Best Workplaces 2017 διενεργήθηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα. Η ερευνητική διαδικασία εξέτασε και αξιολόγησε πέντε βασικές παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος όπως καθορίζονται από τη μεθοδολογία του Great Place to Work® Hellas: την αξιοπιστία της Διοίκησης, το σεβασμό προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία, την υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και τη συντροφικότητα που αναπτύσσεται.

Η σημαντική αυτή διάκριση για την AENORASIS αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας διαμόρφωσης και διατήρησης ενός ανθρώπινου περιβάλλοντος εργασίας, με ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ολοκλήρωσης, το οποίο να αποπνέει ασφάλεια και σεβασμό για κάθε μέλος της. Αποτελεί προστιθέμενη αξία και σημαντικό αρωγό στην επίτευξη των στόχων της.

Photo Gallery